Gemotoriseerde activiteiten

Jeepsafari


Het formidabele landschap van Andalusië ontdekken is mogelijk op meerdere manieren.

De Jeepsafari, aangeboden door costa del sol adventure, is wellicht de meest comfortabele manier om deze ongetemde omgeving te bezichtigen.

U wordt rondgeleid door een ervaren gids, die met zijn krachtige 4x4 het woeste terrein weet te temmen en u intussen weet te boeien met leuke weetjes over het landschap, de cultuur en de vele dorpjes. Voor deze rondrit zijn meerdere formules beschikbaar, die variëren op gebied van afstand, locatie en catering.

Deze rondritten bevelen wij aan voor alle leeftijden, ongeacht uw conditie.


Deze worden aangeboden door : costadelsoladventure , Ranger Safari Tours
Quads


Voor degenen die eerder avontuurlijk zijn aangelegd, is er de mogelijkheid om het terrein de verkennen vanop een quad. Zet u zich stevig in het zadel en geniet met volle teugen van een rondrit die al uw zintuigen prikkelt.

Deze formules bieden een unieke afwisseling tussen de sensatie van het rijden en de rust van de omgeving. Ook is er catering inbegrepen bij enkele van deze rondritten.

Dit belooft een dag vol spanning en avontuur voor levensgenieters.


Deze worden aangeboden door : buggy tours costa del sol


Scooters en Motoren


Op eigen initiatief de omgeving ontdekken, en gaan en staan waar u wilt. De vrijheid van een motorfiets of scooter is onvergelijkbaar.

Van scooter tot touring- of enduromotorfiets, de mogelijkheden lijken eindeloos.

Liefhebbers van motoren kunnen hun hartje ophalen in de streek en hun ogen de kost geven vanuit hun vertrouwde zadel.


Deze worden aangeboden door : motomercado

Karting


De Costa del Sol heeft twee Kartingcircuits: Karting Miramar en Karting Mijas.


Karting Miramar

Het circuit van Karting Miramar bevindt zich op het terras van het Miramar-winkelcentrum in Fuengirola, een van de grootste aan de Costa del Sol. Het heeft twee circuits, een 450 meter lang, 6 meter breed junior een en nog eens 200 meter lang kindercircuit, perfect voor beginners. Bovendien heeft het een aangenaam terras met een café.
Karting MijasHet circuit van Karting Mijas ligt naast de renbaan van Costa del Sol. Het is een ideaal parcours voor zowel recreatie als wedstrijden, het heeft verschillende karts van de nieuwste generatie voor volwassenen en kinderen, het heeft ook een ledenclub en een winkel met kartingmateriaal, kleding en accessoires. Het is 970 meter lang met bochten, en je kunt races organiseren voor familie en vrienden, samen met activiteiten voor groepen en bedrijven.


Deze worden aangeboden door :  Karting Experience