Wandelen - Fietsen

Fietsen


Wilt u Málaga leren kennen op de fiets, een mountainbiketocht maken door de bergen van Málaga, of wilt u het prachtige landschap van Andalusië of de bekende "pueblos blancos" – de witte dorpjes – ontdekken op de fiets? Wij kunnen u alles bieden wat u nodig heeft voor uw volgende fietsvakanties om Málaga en de omgeving te kunnen ontdekken op de fiets!


Fietsen verhuur bedrijf Bicicletas Sol Y Mar Mijas, verhuurt fietsen, tandems en zelf een driewieler met kar voor uw vakantie aan de Costa del Sol. Tonio en Anita beheren dit bedrijf met hart en ziel. Ze hebben in totaal een 300tal fietsen ter beschikking.


Mountain bikes, Toerisme fietsen en tandems kunnen hier gehuurd worden vanaf een minimum van 2 uur. Als je graag fiets, waarom huur je niet een fiets voor je gehele verblijf? Tonio brengt in dat geval je fiets tot aan je appartement of villa. Je kan rekenen op een perfecte service en aandacht voor elk detail. Sol Y Mar heeft op al zijn fietsen het telefoon nummer van de winkel vermeld, indien je een lekke band hebt of een ander technisch probleem kan je hun bellen en zij komen dadelijk je fiets repareren of vervangen indien nodig. Dat noem ik service!


Fietsen is een sport maar ook amateurs kunnen genieten van een fiets route. Sol Y Mar beschikt over plannetjes die je mogelijke fietsroutes in de omgeving aangeven. Hoe bereik je het best Mijas Pueblo, het innerland, enz. Voor groepen, vanaf 5 personen kan je zelf een geleide fiets route boeken. Wat dacht je van een bezoek aan Ronda en een fietsroute met gids terug naar Mijas?


Bij Bicicletas Sol y Mar kunnen ze je helpen in het spaans, engels, frans of duits. De winkel bevindt zich in het centrum van La Cala. De huur prijzen starten vanaf 8€ voor een huur van een fiets voor 2 uren. De huurprijs voor een volledige dag is 15€. Reducties mogelijk wanneer je voor meerdere dagen de fiets huurt. De huurprijs voor een tandem voor 2 uren is 12€. Geniet van het fietsen in Mijas en huur je fiets bij Sol Y Mar!


Dit zijn de contact gegevens van Fiets verhuur Sol Y Mar Mijas / Malaga om uw reservering te maken of voor eventuele vragen.


Adres: calle Tarajes 2

Url: https://www.facebook.com/BicisSolYMar


Wilt u ook een begeleide fietstour maken door Málaga of Marbella om de mooiste plekken en hoogtepunten te zie van het land? Wij bieden verschillende thema fietstours met gids aan in Málaga, Marbella en Andalusië. Tours door het historische centrum van Málaga, door de bergen van Málaga "de Monted de Málaga" en omgeving, culinaire tours en meer begeleide fietstours door Andalusië, inclusief transport en gids.

Deze worden u aangeboden door : Bike2Malaga


City bike tour Malaga                                                         

Panorama Bike tour Malaga                                             

Wijn en Tapas tour Malaga                                                 Openingstijden en prijzen varieren deze zijn te raadplegen op hun website.

Wandelen


In Spanje zijn veel bewegwijzerde wandelroutes. Er zijn er honderden, van 2,5 kilometer tot wel 1280 kilometer. Wandelen en wandelen in de bergen zijn twee dingen die ontspannend zijn, ideaal om te ontsnappen aan de drukte en in contact te komen met de natuur. Er zijn veel wandelroutes in Spanje en ook in Andalusië. Wandelen is een populaire bezigheid in Spanje.Andalusië heeft veel mooie wandelroutes. Voor echte wandelliefhebbers een waar paradijs. Zon, zeelucht, bossen, u vindt het er in overvloed. In de zomer kunt u deelnemen aan langere of meerdaagse wandelingen in de bergen. Bij minder warm weer zijn de dorpen en steden en de lange stranden aan de Middellandse Zee ook een aanrader voor een flinke wandeling.


De gemeente Mijas biedt u een tal van wandelingen aan. Een toeristische wandeling in het centrum van Mijas Pueblo maar ook verscheidene routes om te wandelen rondom Mijas in de bergen.


Vanuit het centrum van Mijas Pueblo, aan het toeristisch bureau start de wandeling. Het bureau heeft gratis plannetjes met uitleg van de 14 bezienswaardigheden die u op uw route gaat tegenkomen. Het miniatuur museum, de Plaza del Torros, en de Mirador 'de la Sierra' van waaruit u een prachtig zicht heeft. Vergeet uw camera niet!


Op zaterdag ochtend organiseerd de toeristische dienst van Mijas, gratis geleide wandelingen in de omgeving van Mijas Pueblo. Dit is enkel van oktober tot mei. U kan eveneens op uw eentje de groene long, de bergen rond Mijas verkennen. een 7-tal routes zijn beschikbaar met kaart eveneens in de toeristische dienst van Mijas. De routes zijn goed aangegeven en u kan op voorhand goed plannen met de aangegeven tijd dat dit in beslag neemt en de moeilijkheids graad. Het is en blijft een berg wandeling!


Neem voldoende water mee als u gaat wandelen in Mijas. Eens terug in het dorp kan u uitrusten en genieten van de locale gastronomie.