Paardrijden

Paardrijden


Je hebt al enkele lessen achter de rug of bent een uitstekende ruiter? Paardrijden in Mijas kan voor alle niveaus en alle leeftijden. Verschillende 'Ranchos' bieden je lessen of trips aan.


De Ranch van El Cartujano is de meest bekende, door zijn paarden/flamenco show op donderdag. Deze ranch bied je ook rijlessen aan. Club Hipico El Dorado is dan eerder een centrum met vele stallen voor eigenaars en is erg geliefd bij de ervaren ruiters. Je kan hier terecht voor competities van deze sport in Mijas.


Voor een leuke trip op de rug van een paard, heeft El Jinete, excursies van 1 tot 4 uren in de natuur. Bezoek de advocado velden, olijfbomen en golf terreinen van de regio tijdens een van deze trips. El Jinete, gelegen op 5 minuten van La Cala geeft rijlessen voor alle leeftijden en niveaus. De Ponyclub is een mogelijkheid voor de jongsten van de familie. Tijdens de activiteiten van de ponyclub, krijgen de kinderen een rijles, maar leren ook over de verzorging en onderhoud van een pony. Spelletjes en kwissen maakt het geheel ludiek. Deze ponyclub activiteit moet wel tijdig gereserveerd worden.


Een andere manege waar men kan paardrijden in Mijas is Finca Alegria. Deze familiale finca onder brits beheer organiseerd zowel groep als prive lessen. Wat verder op in Torreblanca, ongeveer 15 minuten van Mijas, beschikt men over intensieve klassen volgens niveau.


Paardrijden in Mijas, sport en natuur verkennen in 1!